Articole

card

Care este cea mai bună opțiune pentru blatul de bucătărie? Cum fac comanda?

Blatul este unul dintre elementele principale ale mobilierului de bucătărie. Acesta schimbă radical aspectul camerei, își asumă rolul de fi întotdeauna „umăr de sprijin” la gătit, este în contact constant cu apa și produsele de curățare.

vezi mai multe
picture

Cum să îndepărtăm eficient petele de pe un blat din cuart?

Blatul din material de quartz are o structură non-poroasă. Datorită acestui fapt, grăsimea practic nu este absorbită de el, iar lichidele, inclusiv cele colorante, sunt ușor de îndepărtat, mai ales dacă sunt șterse imediat.

vezi mai multe
picture

Cuartul în bucătăria ta – alege-l și savurează!

Ce știi despre quartz? Designerii consideră că piatra de quartz este unul dintre cele mai prestigioase materiale pentru amenajarea spațiilor.

vezi mai multe
picture

Ai obosit de igienizarea obsesivă a suprafețelor?

Soluția este simplă și ține de alegerea inițială a materialelor, precum și de estimarea calității acestora și beneficiilor pe care le oferă în timp. Ce ziceți de alegerea în favoarea quartz-ului? Cunoscut drept un material ignifug de clasa I, piatra compozit sau quartz-ul este o suprafață antibacteriană care nu necesită îngrijire sau tratare exagerată.

vezi mai multe
picture

Visezi la un blat durabil?

Oare cine nu-și dorește un blat de bucătărie care nu doar să impresioneze printr-un design extraordinar, dar și să aibă o durată de viață îndelungată? Ei bine, blatul din quartz, prin versatilitatea sa, oferă acest privilegiu celor care prețuiesc timpul.

vezi mai multe
picture

Cum să întreții pavajul ca să reziste mai mult de 10 ani?

Pavajul are un rol deosebit de important în amenajarea spațiului exterior al unei proprietăți, atît în sens estetic, cît și practic. Mentenanța acestuia reprezintă o preocupare semnificativă, în cadrul căreia trebuie să se țină cont de o serie de factori de bază.

vezi mai multe
picture

Acasă e acolo unde se coc amintiri.

E locul unde se nasc mirosuri și gusturi care pe parcursul vieții ne țin mai aproape de cei dragi, și ne readuc la noi înșine. Anume din acest motiv atunci când este proiectată o bucătărie e foarte important să ținem cont de câteva aspecte ce țin de ergonomie, funcționalitate și mentenanță.

vezi mai multe